Undervisning / Holdbeskrivelser

Holdbeskrivelser

Efterfødselsyoga
 
Til efterfødselsyoga får du styrket og afspændt kroppen. Udover de klassiske yogastillinger er der fokus på at styrke mave, lænd og bækkenbund samt udspænde nakke og skuldre. Du vil også komme til at lave små øvelser med dit barn som du kan bruge hjemme. 
 
Hvornår kan jeg begynde? Du kan begynde til efterfødselsyoga når du føler dig klar – typisk ca. 4-6 uger efter fødslen - og indtil din baby kan kravle. Ved kejsersnit 8 uger efter fødslen. Hvis du er i tvivl, kontakt egen læge. Tidligere erfaring med yoga er ikke nødvendig. 
 
Hvad skal jeg have med? Løstsiddende tøj, sokker, trøje, yogamåtte (eller lån en på stedet) og evt. tæppe. Vanddunk og lidt frugt/kiks til bagefter.
 
 
  
Hatha Yoga
 
Hatha Yoga (legemets yoga) er en bevægelsesform der tilstræber at skabe balance og velvære i krop og sind. Led, muskler og indre organer styrkes, spændinger løsnes, stress og uro i kroppen nedsættes, og balancen og kredsløbet forbedres. Der arbejdes endvidere med holdningskorrigerende øvelser, åndedræts- og afspændingsteknikker.

Yoga er også for mænd, som er meget velkomne. Tidligere erfaring med yoga er ikke nødvendig.

  

Hensyntagende Yoga
 
Hatha Yoga er en bevægelsesform der tilstræber at skabe balance og velvære i krop og sind. Led, muskler og indre organer styrkes, spændinger løsnes, stress og uro i kroppen nedsættes, og balancen og kredsløbet forbedres. De klassiske yogastillinger indrettes på holdet efter den enkeltes behov og niveau blandet med små øvelser som styrker og smidiggør kroppen. Der arbejdes endvidere med holdningskorrigerende øvelser, åndedræts- og afspændingsteknikker. Yoga er også for mænd, som er meget velkomne. På holdet tages der ekstra hensyn til den enkeltes behov.

  

Carina Malene Rømer | Hundested - Danmark | Tlf.: 40 95 29 13