Diverse / Links

Links

 Hjemmesider vedr. træning,yoga og helbred

 

 Bækkenbundsøvelser www.knibnu.dk

 
 
 
Behandlere

Biopat Lisbeth Tordendahl (Frederiksberg, København) www.biopat.info

Kiropraktor Claus Greiffenberg (Helsingør) www.teamgreiffenberg.dk

 

Yoga musik og afspænding

Snatam Kaur - Amerikansk sanger synger mantras på engelsk og sanskrit. Synger som en engel!

Yiruma - Koreansk pianist

Deva Premal - Chanter (messer) mantraer til den skønneste musik med indiske undertoner

Music for wellbeing 4 + 5 - skøn instrumental musik fra Fønix musik. Normalt bryder jeg mig ikke om for meget fugl og panfløjte når jeg underviser i yoga, men denne cd formår ikke at gøre det vulgært. Især dejligt at lytte til når vinteren føles længere end normalt!

Musicure - Niels Eje har lavet denne dejlige cd som bl.a. har været solgt på mit lokale apotek.

Sussie Jensen har lavet en skøn yoga lyd-cd med afspænding. Kontakt Sussie på KLIK

 

Yoga udstyr

Dansk hjemmeside med yogaudstyr www.yogaudstyr.dk. Mange elever spørger hvor man kan købe yogaudstyr. Denne webbutik har det største udvalg i Danmark. Det kan også anbefales at købe udstyr over England hvis man skal have større partier.

Yogamatters er min foretrukne britiske hj.side. Jeg har købt flere ting hos dem og altid med god kontakt til personalet via mail/telefon. www.yogamatters.com 

 

Yoga hjemmesider

Foreningen Dansk Yoga som jeg er uddannet fra www.dansk-yoga.dk 

Foreningen Dansk Yoga - 2 årig yogalæreruddannelse på Sjælland og i Jylland www.danskyogauddannelse.dk

Ligesom at læse et yogablad: Amerikansk yogaside www.yogajournal.com

Yogatic med Esther Ekhart tilbyder nogle helt fantastiske videoer på www.ekhartyoga.com 

Musik, dvd'er, bøger, tøj - alt i yoga: Amerikansk hjemmeside som shipper til Danmark. Sælger bla Snatam Kaur og Deva Premal www.spritvoyage.com

 

Yoga bøger

"Yoga på stuegulvet" af Louise Fjendbo Jørgensen - Let tilgængelig og på dansk med lyd-cd. Jeg anbefaler den til elever som dyrker yoga en gang om ugen og som f.eks. i ferieperioder gerne vil have en yoga håndbog med for at kunne huske øvelserne. Kan lånes på biblioteket.

 

Personlig pleje

Da jeg i sin tid begyndte til yoga på Skandinavisk yoga og meditationsskole introducerede min yogalærer begrebet "indre hygiejne" og understøttede det med, at folk i dag er alt for fokuserede på deres ydre og glemmer deres indre, hvilket på flere planer er langt vigtigere. Det at børste tænder og at rense ører er f.eks. indre hygiejne.

To redskaber til indre hygiejne som er mindre kendte som jeg selv bruger jævnligt er:

Tungeskraber - søg på google. God mod dårlig smag i munden og dårlig ånde. Desuden kan man fjerne trang til sødt hvis man bruger denne + tandbørstning når trangen opstår.

 

Neti - næseskyllekande - kan købes på apoteket og ellers søg på google. God mod forebyggelse af forkølelse og mod allergi. Læs mere uddybende om Neti på min hjemmeside Neti

 

 

 

 
Mad og drikke
 
 
 
Raw Bite: Sund slik. Dansk produceret frugt og nøddebar som smager virkelig godt! 20,- pr. bar i min helseforretning. www.rawbite.dk.
 

Urtete: min foretrukne urtete i poser er helt klart Pukka. Der findes efterhånden så mange dejlige varianter, at det er ligesom juleaften at gå i den lokale helseforretning. Læs mere her om Pukka Tea. Jeg giver 37 kroner for en pakke te.

 

Lammekød: Direkte fra bonden www.fuglehal.dk, mellem Ølsted og Kregme. På Fuglehal forhandles også andre typer kød (fugl, okse, kalv).

Carina Malene Rømer | Hundested - Danmark | Tlf.: 40 95 29 13