Om Yogarina / Profil

Profil

Ganske kort:
  
Mit navn er Carina Rømer, født 1971. Jeg er gift  med Morten og sammen har vi to dejlige piger fra 2002 og 2009.
 
Jeg er uddannet i Russisk filologi (bachelor) fra Kbh Uni Humaniora. Derudover er jeg uddannet folkeskolelærer fra Frederiksberg Lærerseminarium. I 2009 blev jeg uddannet yogalærer fra Dansk Yoga's 2-årige læreruddannelse. og har siden udelukkende undervist i yoga.  
 
 
Uddannelsen hos Dansk Yoga:
 
Valget faldt på Dansk Yoga fordi foreningen ikke har en guru som dikterer hvad man må og ikke må. Det passer bedst til mit temperament og giver en frihed til hele tiden at udvikle sig.
 
Dansk Yoga har uddannet yogalærere siden 1974 og er dermed en af de ældste yogaskoler i Danmark. Der er rødder tilbage til traditionerne og samtidig tilpasses undervisningen og øvelserne den måde vi lever på i Danmark.
 
For mig er det vigtigt, at yoga ikke kun når ud til de smidige, men også ud til Hr og Fru Jensen. Accept af forskelligheder, med andre ord.
 
 
 
 
Den personlige fortælling.
 
Hvorfor valgte du yoga? Til det spørgsmål tænker jeg: hvordan kunne jeg leve uden?
 
For mig er yoga terapeutisk både mentalt og fysisk. Jeg kunne ikke leve uden det nærvær man opnår med yoga og samtidig nyder jeg som yogalærer den feedback jeg får fra mine elever. 
 
Nogle dage er jeg måske ikke lige så motiveret når jeg kører afsted pga. travlhed i familielivet, men jeg kommer aldrig hjem uden at have mere energi og uden at føle en enorm glæde ved livet lige her og nu.
 
Jeg er vokset op i danseverden og har været elitedanser indtil jeg begyndte på universitetet. Efter dansen blev jeg optaget af kampsport (karate). Her fandt jeg roen udover den fysisk krævende motion. Karate handler om indadvendthed, "grounding", opmærksomhed og dybde. Sideløbende sejlede jeg kapsejlads og fandt ud af, at jeg nærmest ikke kunne komme hurtigt nok afsted igen når vi kom tilbage i havn. På havet fandt jeg ro og plads til at være til stede i nu'et.
 
Det virkede derfor helt rigtigt, at jeg efter langt tilløb på et par år en dag fik en prøvetime på Skandinavisk Yoga og Meditationscenter i København. Det eneste jeg ærgrer mig over er, at jeg ikke gjorde det allerede første gang jeg så deres skilt på gaden!
 
 
Nogle gange skal vi flere omveje for at komme hen til det
der er lige foran næsen på os. 
Carina Malene Rømer | Hundested - Danmark | Tlf.: 40 95 29 13